ALLE KAARTEN VOOR LIVE IN HOORN ZIJN UITVERKOCHT!!!

We hanteren een minimumleeftijd van 12 jaar. Alle verdere informatie over Live in Hoorn vind je bij ‘Veelgestelde vragen‘.

SEATWAVE

Wie wil z’n kaart van Live in Hoorn verkopen..? Simpelweg omdat je zelf onverwachts niet kunt of de kaarten van vrienden die opeens niet meegaan. Er is genoeg belangstelling van personen die graag een kaart zouden willen kopen!! Verkopen kan nu veilig via Seatwave! Ook het aankopen is net zo veilig. Seatwave is onderdeel van Ticketmaster en zij kunnen daarom de barcode van de verkoper ongeldig maken en jij krijgt van de aangekochte tickets een nieuwe barcode. Uiteraard past Ticketmaster dat ook in onze database aan en kom je veilig binnen 23 juni. Voor koper en verkoper dus een super mooie tool die we als organisatie volledig toevertrouwen. Hier de links:
Aankopen: https://www.seatwave.nl/…/zaterdag-23-juni-2018/perf/1132733
Verkopen: https://www.seatwave.nl/sellticketdetails?performanceId=1132733

Ticket tarieven:

€ 34,75 (exclusief € 2,75 service fee)

De kaartverkoop verloopt via TicketMaster (website, app of telefonisch). Je ontvangt direct na betaling de e-tickets in je mailbox. Telefonisch bestellen bij TicketMaster kan via 0900- 300 1250 (60 cpm).

PRIMERA

Fysiekeprimera_button tickets kun je ook bij één van de Primera vestigingen verkrijgen. Kijk voor een vestiging bij jou in de buurt op de website van Primera.

GROEPSRESERVERINGEN

Voor groepsreserveringen (meer dan 40 tickets) kun je contact opnemen met de organisatie van Live in Hoorn via het formulier op de contactpagina of het telefoonnummer wat daar staat vermeld.

ZWARTHANDEL

Koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen, want alleen zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft. Laat zwarthandelaren als Viagogo, Onlineticketshop en Ticketloket lekker links liggen, want ook dit jaar worden kaarten uit de zwarthandel zo veel mogelijk ongeldig gemaakt. Ook op Marktplaats worden valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. Een gewaarschuwd mens kijkt wel uit zijn kaarten hier te kopen! Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl.