Kaartverkoop start zaterdag 26 januari.

Het programma wordt donderdag 24 januari bekend gemaakt (eerder mag helaas contractueel niet) en de verkoop gaat snel daarna van start. Uiteraard houden we je van alle stappen op de hoogte, ook via Facebook en Instagram.

We hanteren een minimumleeftijd van 12 jaar. Alle verdere informatie over Live in Hoorn vind je bij ‘Veelgestelde vragen‘.

Ticket tarieven:

€ 34,75 (exclusief € 2,75 service fee)

De kaartverkoop verloopt via TicketMaster (website, app of telefonisch). Je ontvangt direct na betaling de e-tickets in je mailbox. Telefonisch bestellen bij TicketMaster kan via 0900- 300 1250 (60 cpm).

PRIMERA

Fysiekeprimera_button tickets kun je ook bij één van de Primera vestigingen verkrijgen. Kijk voor een vestiging bij jou in de buurt op de website van Primera.

GROEPSRESERVERINGEN

Voor groepsreserveringen (meer dan 40 tickets) kun je contact opnemen met de organisatie van Live in Hoorn via het formulier op de contactpagina of het telefoonnummer wat daar staat vermeld.

ZWARTHANDEL

Koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen, want alleen zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft. Laat zwarthandelaren lekker links liggen, want ook dit jaar worden kaarten uit de zwarthandel zo veel mogelijk ongeldig gemaakt. Ook op Marktplaats worden valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. Een gewaarschuwd mens kijkt wel uit zijn kaarten hier te kopen! Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl.