mobile-banner

Live in Hoorn 2017

Goed nieuws! Ook in 2017 zal een grootse editie van Live in Hoorn worden georganiseerd. Maar liefst 2 dagen dit keer: vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2017!!

Elke avond met een eigen, unieke en spectaculaire line-up. Maar de twee avonden hebben de typisch ontspannen Live in Hoorn sfeer gemeen!

Donderdag 1 december maken we het programma bekend. Helaas mag dat niet eerder vanwege de richtlijnen die het management van de artiesten stelt. Maar donderdag 1 december lees je in het Noordhollands Dagblad het volledige programma en uiteraard zal het ook op onze website en social kanalen vanaf dan geen geheim meer zijn.

Zaterdag 3 december om 8:00 uur start de verkoop van tickets voor beide dagen. Een ticket kost 34,75 (exclusief 2,75 service fee). Tegelijk wordt ook een weekendkaart aangeboden, zodat je Live in Hoorn op en top zult beleven. Het zal de moeite meer dan waard zijn!! Een weekendkaart kost 65,- (exclusief 2,75 service fee). Kaartverkoop verloopt via liveinhoorn.nl, onze Facebook pagina en de vestigingen van Primera.