marco borsato

Live in Hoorn, 25 juni: Marco Borsato!!

De meest succesvolle zanger van Nederland komt naar Hoorn: Marco Borsato. Op zaterdag 25 juni, vanaf 17.00 uur in de mega-tent op het Pelmolenpad tijdens de zesde editie van Live in Hoorn. Dit avondvullende programma kent naast Marco een keur aan muzikale collega’s, waaronder Ali B, Xander de Buisonjé en Eva Simons. De presentatie is in handen van de populaire Radio 10-dj Dennis Verheugd.

Het jubileumjaar 2015 waarin Marco Borsato 25 jaar in het vak zat, heeft hij gevierd met het nieuwe album Evenwicht, maar liefst twaalf concerten in de Symphonica in Rosso serie, de aankondiging van de musical SKY en een uitgebreide documentaire die een goed beeld gaf van de afgelopen 25 jaar. De zomer van 2016 staat in het teken van festivals. Marco Borsato treedt niet vaak op tijdens festivals maar Marco begint zijn festival zomer in Hoorn op 25 juni a.s.

Wie de uitverkochte shows in de Ziggo Dome moest missen, kan nu in Hoorn genieten van de meest succesvolle Nederlandse artiest ooit. Na het enorme succes vorig jaar met o.a. Gerard Joling en René Froger wist Live in Hoorn Marco Borsato te strikken voor een eenmalig optreden van 75 minuten. Uiteraard onder bezielende begeleiding van zijn eigen superband. Op het podium daarnaast acts die hun sporen op de Nederlandse podia ruimschoots hebben verdiend:

Ali B behoeft nauwelijks nadere introductie. Samen met Marco Borsato was hij onder meer verantwoordelijk voor “Wat zou je doen”. De veelzijdige rapper is een entertainer pur sang. Ieder optreden is een belevenis.

Xander de Buisonjé is een podiumdier. Al sinds zijn succes met Volumia (“Hou me vast”) voelt hij zich bij een groot publiek als een vis in het water.

Eva Simons is dé rijzende ster in de wereld van show, zang, dans en spektakel. Een wervelwind op het podium, met een repertoire waarbij niemand stil kan blijven staan.

Live in Hoorn is een initiatief van de Westfriese ondernemers Kees Verbeek, Rob Ursem en Marinus Zoutendijk. Ondernemers die met hun eigen bedrijven (Abovo Media en Ursem Modulaire Bouwsystemen) ook fungeren als hoofdsponsor. Samen met sponsors als Hoekstra & van Eck Makelaars & Taxateurs, ING Bank, Art Senta Notarissen, BaanBereik, Jos Bouwhuis Tuinen, De Telegraaf, Sense Keukens, Van der Laan, Unedo Printmedia, BMW Maaral, Hypotheekbureau Hoorn, Van der Valk Hotel Hoorn, EP: Beerepoot, HERO Detachering, Voegbedrijf Eksteen, GP Groot, Autobedrijf Peter Ursem, Noordhollands Dagblad, Van der Laan Group,  MEMO ex–interieurcomponisten, WerkSaam, Poeliersbedrijf Van der Laan, Grimex Licht, Ooms Civiel, NH en Rodi Media hebben zij de entreeprijs voor deze avondvullende show laag kunnen houden.

Tickets kosten 32 euro per stuk (excl. servicekosten) en zijn te bestellen via www.liveinhoorn.nl en www.Ticketmaster.nl. Je kunt je tickets ook telefonisch bestellen bij TicketMaster via 0900- 300 1250 (60 cpm). Meer informatie over Live in Hoorn, waaronder het tijdschema en meer details: www.liveinhoorn.nl.

foto: Andreas Terlaak