Doe Maar

Marco Borsato én Doe Maar spelen Live in Hoorn!

De zevende editie van Live in Hoorn wordt een zeer speciale: op vrijdag 30 juni is Marco Borsato de hoofdact in de megatent op het Pelmolenpad, en op zaterdag 1 juli komt Doe Maar! Wie erbij wil zijn moet wél snel zijn; de voorverkoop start aankomend weekend al.

Vrijdag 30 juni: Marco Borsato, Ali B, O’G3ne, Kraantje Pappie en Coen & Sander
Het is de organisatie gelukt om voor de vrijdag wederom Marco Borsato te verleiden naar Live in Hoorn te komen. Marco Borsato treedt niet vaak op op festivals, dus dit is weer een geweldige manier voor alle liefhebbers in en rond Hoorn om hem te kunnen bezoeken. Natuurlijk wordt hij tijdens zijn 90 minuten durende optreden begeleid door zijn eigen superband. Andere acts tijdens het avondvullende programma zullen Ali B, O’G3ne, Kraantje Pappie en de Coen & Sander Show zijn.

Zaterdag 1 juli: Doe Maar, Gers Pardoel, Diva’s of Dance, Kenny B en Q-music Foute Uur
De zaterdag belooft ook fantastisch te worden, want Live in Hoorn heeft een wens van velen kunnen realiseren: Doe Maar komt naar Hoorn! De legendarische popgroep met ska- en reggae-invloeden is nog onverminderd populair, dus dat belooft een geweldig feest te worden, 90 minuten lang samen met hun band. Die feestvreugde wordt alleen maar groter als je bedenkt dat daarnaast ook Gers Pardoel, Diva’s of Dance, Kenny B en Q-music Foute Uur zullen komen optreden op 1 juli.

Kaartverkoop start zaterdag 3 december
Dagtickets kosten 34,75 euro per stuk en de combitickets voor beide dagen zijn 65 euro per stuk, allebei excl. servicekosten. Ze zijn te bestellen via de website van liveinhoorn.nl, via TicketMaster of bij de vestigingen van Primera. De verkoop start zaterdag 3 december om 8:00 uur. Je kunt je tickets ook telefonisch bestellen bij TicketMaster via 0900- 300 1250 (60 cpm).

Partners
Live in Hoorn is een initiatief van de Westfriese ondernemers Kees Verbeek, Rob Ursem en Marinus Zoutendijk. Ondernemers die met hun eigen bedrijven, Abovo Media en Ursem Modulaire Bouwsystemen,  ook fungeren als hoofdsponsor. Samen met sponsors als Encis, EP:Beerepoot, Van der Laan, Sense Keukens, Art Senta notarissen, VANDERLAANGROEP Accountants & Belastingadviseurs, Rinkel & Smit, Hoekstra & van Eck Makelaars, Jos Bouwhuis Tuinen, PromoBase Media & Advertising, Unedo Printmedia, Noordhollands Dagblad, Loos Cacao, Rabobank, Hero Business Solutions, Het Hypotheekbureau, Ooms Civiel, Voegbedrijf Eksteen, Poeliersbedrijf Van der Laan, Van der Valk Hotel Hoorn, Rodi Media, Welkers Horecabenodigdheden en verhuur, Autobedrijf Peter Ursem, BaanBereik, Boos Bestratingen, Dusseldorp BMW en GP Groot zorgen zij ervoor dat de entreeprijzen voor deze twee avondvullende evenementen laag gehouden kunnen worden.

Meer informatie over de acts en het laatste nieuws over Live in Hoorn is op liveinhoorn.nl te vinden.