20160625-DSC00342

Nog even…!

Nog even en een unieke editie van Live in Hoorn gaat van start!

Uniek, omdat we dit jaar 2 avonden hebben met een andere line-up. Voorgaande jaren hadden we wel vaker een tweede avond, maar dat was met hetzelfde programma als de eerste avond. Nu dus compleet verschillende avonden en beide met een waanzinnige lijst van artiesten!!

Vrijdag 30 juni is Marco Borsato de klapper, maar onderschat niet Ali B, O’G3NE, Kraantje Pappie en de 538 Coen & Sander Show. Daarvoor, er tussenin en na afloop is Dennis Verheugd van Radio 10 dé man die de sfeer nog verder verhoogd.

Zaterdag 1 juli dus een andere line-up en wat voor één… Gers Pardoel trapt af, gevolgd door het Q-Music Foute Uur, Diva’s of Dance, Kenny B en terug van weggeweest DOE MAAR! De Diva’s of Dance zijn overigens 3 toppers bij elkaar, Anita Doth (ex-2Unlimited), Linda Estelle (T-Spoon) en Ingrid Simons (Paul Elstak). Een avond met super veel bekenden dus..!

Alle informatie over het openbaar vervoer, parkeren, horeca en kluisjes met betrekking tot Live in Hoorn vind je bij onze ‘Veelgestelde vragen‘ op de site.

Voor beide avonden zijn nog kaarten verkrijgbaar, dus als je zin hebt:-). Wees er net als duizenden andere bij in Hoorn en beleef één of twee fantastische avonden!!